Форма 29 сг бланк скачать

Форма 29 сг бланк

Отчет о площади и валовых сборах сельскохозяйственных культур, плодов, ягод и винограда (форма №29-сг)
Скачать бланк: Утверждено: Статьи по теме: Новости по теме. В случае выявления неучтенных убытков за предыдущий отчетный период необходимо предоставить отчет о льготах.

Сумма возвратной финансовой помощи, предоставленной физическому лицу, отражается в ф. №1ДФ под признаком дохода «153» Если при заполнении приложения ВП исправляются показатели в строках 01 и 02 декларации, плательщик налога на прибыль должен подать исправленную финотчетность. Ликвидационный баланс после его утверждения направляется в орган ГНС по основному месту учета. Страхователь может исправить ошибки в ранее поданной отчетности по ЕСВ только до даты снятия с учета. Электронная отчетность в случае временного отсутствия руководителя или главбуха должна быть подписана ЭЦП уполномоченных лиц. За непредставление или несвоевременное представление налоговой отчетности предусмотрен финштраф в размере 170 грн, а за повторное нарушение – 1020 грн.

Консультации по теме. 11.09.2019 р. працівник відбув у відрядження. 09.09.2019 р. йому перераховано аванс на зарплатну картку, а 10.09.2019 р. працівником придбано транспортні квитки в інтернеті. Як відобразити придбання квитків працівником? Як має скласти авансовий звіт працівник?

Як документально підтвердити витрати, понесені працівником у відрядженні? У результаті податкової перевірки з витрат підприємства було знято 1 000 тис. грн, в зв’язку з чим було донараховано 200 тис. грн податку, 60 тис. грн штрафних санкцій та 17 тис. грн пені. Як уточнити фінансову звітність за 2018 рік? Підприємство отримало ППР за формою «П» про суми завищеного від’ємного значення за 2013 та 2015 роки. Завищення не призвело до заниження суми податку на прибуток наступних періодів (не перекрило збитки). Як відобразити таке повідомлення - рішення у декларації, якщо ППР отримано у серпні 2019 року?

Як розрахувати суму пільги з ПДВ згідно з пп. 197.11 ПКУ в частині придбаних товарів (послуг), які використовуються в оподаткованих і звільнених операціях (оренда складу, МШП тощо), якщо даний пункт ПКУ не підпадає під пропорційний розподіл ст. 199 ПКУ згідно з пп. 199.6 ПКУ? Релігійна організація отримала в постійне користування земельну ділянку для будівництва.

НГО земельної ділянки проведено не було. Як заповнюється графа 10 Розділу 1 декларації з плати за землю? У зв’язку із змінами до Постанови №419, малі підприємства повинні звітувати щодо фінзвітності та податку на прибуток поквартально? Якщо так, то з якого періоду: на даний час чи з наступного року? Якщо раніше здавався звіт №1м, 2м, але за двома критеріями підприємство потрапляло під мікро, як бути в такому випадку?

Чи повинно ТОВ, чистий дохід якого за рік складає менже ніж 20 млн грн та зі штатною чисельністю персоналу менше ніж 50 чоловік, проходити щорічний аудит та оприлюднювати фінансову звітність разом з аудиторським висновком на власному веб-порталі?

Ссылки на выбор:


  • Форма 29 сг бланк

  • Форма 29 сг бланк